Mitä on markkinointi ja mainonta?

Markkinointi ja mainonta on yritysmaailman tärkein taito. Se kattaa koko ostoputken. Markkinoinnilla saadaan asiakkaat löytämään tuotteesi. Luovalla markkinoinnilla taas saadaan myytyä tuote houkuttelevasti.

Copywriting on luovaa markkinointia parhaimmillaan. Markkinointia opetellessa, pitäisi olla tekstin tuottaminen hanskassa, sillä se on taito, jolla markkinointi saadaan onnistumaan.

Tämä markkinoinnin taito on vastuussa satojen miljardien eurojen liikevaihdosta.

Luova markkinointi houkuttelee asiakasta lähemmäksi tuotetta ja yritystä. Luovuutta on tekstissä, kuvissa, videoissa ja äänissä. Markkinoinnin kannalta merkitsevintä on luovuus tekstissä.

Tarkastele suurten kansainvälisten tuotteiden markkinointia. Huomaat, että he myyvät tuotteensa silmäänpistävällä markkinoinnilla ja tunteita herättävällä tarinankerronnalla.

Luovuus myy maltaita.

Täällä opit tekemään myyvää tekstiä: Mikä on copywriting? ja Miten tehdä myyvä laskeutumissivu?

Paras mainos herättää kiinnostusta. Mutta mikä on parhaan mainoksen salaisuus.

Kun henkilö näkee mainoksen, sillä on sekunti aikaa saada asiakkaan huomio. Huomiota saadaan iskevällä otsikolla. Hyvän mainonnan ensimmäinen askel.

Älä kirjoita pitkää otsikkoa mainokseen. Noin 5 sanaa on hyvä määrä. Esimerkiksi:

Koko kehoa suuresti rentouttava hoito

Näin tulet miljonääriksi kahdessa vuodessa

Asiakkaan kiinnostuttua mainoksesta, hän tutkiskelee lisää. Olipa se somemainos, joka tarvitsee klikkausta. Ulkomainoksessa asiakas ottaa puhelimensa esiin ja tutkiskelee lisää yrityksen sivuilta.

Muista, että yrityksen sivut pitävät tukea markkinointi kampanjaa. Kampanjalla pitäisi olla laskeutumissivu.

Haluatko parhaan markkinoinnin? Näin pääset alkuun ILMAISEKSI.

  1. Saat minulta täysin ilmaiseksi 17 tehokasta myyntitekstiä, joilla 10-kertaistat myyntisi nopeasti. Saat sen TÄÄLTÄ
  1. Varaa minulta ilmainen 30 minuutin konsultaatio puhelu. Varaa heti lähettämällä sähköpostia: abdi@abdincopy.fi. Pystyn ottamaan rajallisen määrän viikossa. Olemalla nopea, saat ajan itsellesi.
  1. Annan sinulle ilmaiseksi palautetta nykyisestä myyntitekstistäsi tai laskeutumissivustasi. Lähetä minulle viestiä: abdi@abdincopy.fi. Saat palautteen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.