Mikä on growth hacking?

Growth hacking eli kasvuhakkeronti on markkinoinnin tapa, jolla halutaan nopeaa kasvua. Kasvuhakkeroija hyödyntää luovia, mahdollisimman halpoja, mutta tuottavia menetelmiä yrityksen toiminnan kiihdyttämiseen. Kasvuhakkerointiin kuuluu myös erilaiset data – ja analyyttinen osaaminen.

Growth hacking eli kasvuhakkerointi yksinkertaisesti.

Growth hacking markkinoinnista puhuttaessa tulee mieleen erilaisilla koodipätkillä tehtävää hakkerointia koneen ääressä. Ei se näin ole. Kasvumarkkinoinnissa käytetään ratkaisuja, joka saa myyntisi nousemaan huipulle. Yksi tehokas, yksinkertainen asia lyö kaikki kasvutaktiikat mennen tullen.

Tulen kertomaan, miten sinä voisit kiihdyttää yrityksesi liiketoimintaa erinomaisella ja samalla yksinkertaisella kasvumarkkinoinnilla.

Jos haluat kasvua kasvumarkkinoinnilla, sinulla pitää olla tuote, jota ihmiset haluavat. Parhainkaan growth hacking ei toimi, jos tuotteesi ei kiinnosta ketään.

Ennen kuin sinä teet minkäänlaista kasvumarkkinointia, sinulla on kysymyksiä pohdittavana.

Mikä on yrityksesi tarkoitus? Mitä ongelmia tuotteesi parantaa? Kenelle tuotteesi voisi sopia?

Näiden kysymysten avulla, tiedät mihin kohdistaa markkinointi. Tiedät mistä löydät potentiaaliset asiakkaasi.

Seuraavaksi haluat tehdä kasvustrategian, joka yksinkertaisesti sisältää tutkittuja, luovia ratkaisua, miten saada oma kohderyhmä kiinni.

Näin kiihdytät tuotteesi myyntiä ja yrityksesi brändiä kasvuhakkeroinnilla. Toimiva käytännön esimerkki kasvumarkkinoinnista.

Reippaaseen kasvuun tarvitset myyvän laskeutumissivun, johon kohdistat kaiken markkinoinnin. Sivu toimii tehokkaana myynti – ja liidi koneena. Tekstit ovat avain asemassa kasvumarkkinoinnin onnistumisella.

Myyvässä laskeutumissivussa puhutaan maksimaalisesti asiakkaan saamista hyödyistä tuotteesta. Hyvän markkinoinnin lähtökohta. Maalataan tuotteesta juuri oikea ratkaisu ongelmaan. Asiakkaalla on aina jokin syy, miksi hän ei halua ostaa. Tämän takia peitotaan kaikki ostamisen esteet. Näin toimii yksinkertainen, mutta tehokas growth hacking.

Tuloksena on täydellinen tuote, kilpailijoista eroava, joka saa potentiaalisella asiakkaalla syvää ostohalua. Kasvumarkkinoinnin huippu on saavutettu.

Haluatko sinäkin oma laskeutumissivusi, joka saa potentiaaliset asiakkaat ostamaan?

Hei. Olen copywriting ja markkinoinnin ammattilainen. Tehtäväni on nostaa tuotteesi myyntiä. Näytän sinulle, ettei Growth hacking ei ole vaikeaa.

Tiedäthän, että potentiaaliset asiakkaat ovat valmiita ostamaan. Heillä on ongelma, jonka tuotteesi ratkaisee. Älä unohda, että sinulla on kilpailija toimijoita, joilla on samanlaisia ratkaisua kuin sinulla. Erottaudu heistä.

Ota minuun yhteyttä. Laita sähköpostia abdi@abdincopy.fi tai täytä yhteystietolomake etusivulla

Nopeasti saat minuun yhteyttä alhaalla olevan chatin kautta.